HTC S710

8,1 / 10 op basis van 11 reviews
Niet meer nieuw verkrijgbaar
HTC S710

Vergelijkbaar met de S710 en wel verkrijgbaar



    Reviews over de HTC S710

    8,1
    11 reviews
    5 sterren
    3 reviews
    4 sterren
    7 reviews
    3 sterren
    1 review
    2 sterren
    0 reviews
    1 ster
    0 reviews
    € 50 verdienen?

    Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


    Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

    Maximaal 5 plus- en/of minpunten


    ·

    Ik heb deze telefoon nu meer dan een jaar in gebruik en heb er lange tijd niets over te klagen gehad. Ik gebruik de telefoon om te bellen, smsen, snel even via WiFi internet iets op te zoeken, als agenda en op het moment dat er even geen digitale camera voor handen is ook als camera.

    De agenda synchroniseer ik omdat ik deze zakelijk gebruik met Outlook. Dit heb ik inmiddels met 3 verschillende versies van Outlook gedaan en dit werkt prima. Een aantal weken terug heb ik de overstap van Windows XP naar Windows Vista gemaakt en ook onder Windows Vista gaat synchroniseren prima! Ik synchroniseer via de bijgeleverde USB kabel.

    Het QWERTY toetsenbord werkt prima en is groot genoeg voor mensen die net als mij vrij grote handen hebben. Door dit toetsenbord gaat SMS-en en de agenda bijhouden een stuk sneller.

    De kwaliteit van de camera is heel behoorlijk. Je moet het niet zien als een volwaardige camera, maar op het moment dat je iets leuks tegenkomt op straat kun je daar prima een foto van schieten.

    Echter heb ik sinds korte tijd wel problemen met dit toestel. De rubbertjes die het slot voor de micro SD kaart en de ingang voor de usb kabel en lader afsluiten begonnen krom te trekken en vielen er uit. Deze heb ik omdat dit me behoorlijk irriteerde er maar af getrokken.

    Een aantal maanden terug wilde het toestel na het inschakelen regelmatig niet opstarten. Ik kreeg dan een scherm met een blauwe, groene en paarse balk en verder kwam het toeste niet. Door de Firmware via de HTC software te updaten is dit probleem opgelost.

    Sinds een paar weken valt het scherm regelmatig uit. De backlight blijft dan nog wel branden maar het beeld opzich valt weg. Het lijkt er op dat de connector tussen het basis gedeelte en het scherm niet meer goed contact maakt. Het probleem doet zich namelijk alleen voor als ik het toestel gebruik of als het in mijn broekzak heeft gezeten. Met andere woorden, als er dus beweging in het toestel is.

    Komende week ga ik het toestel ter reparatie bij HTC aanbieden.
    Ik heb hier al over gebeld en deze service is super, de medewerkers die je spreekt hebben verstand van zaken en ze komen het toestel kostenloos bij je ophalen en brengen het gerepareerd en kostenloos weer terug!

    0 0

    ·

    Niets op deze prachtige toestel aan te merken, heb het al 9 maanden en zal niet snel op een ander merk over gaan mijn volgende zal zeker de nieuwe HTC worden dan hoop ik dat die net zo top is als deze, Aanraderwink

    0 0

    Alle HTC S710 reviews


    Beknopte specificaties van de HTC S710

    Afmetingen 101 x 50 x 19 mm
    Gewicht 140 gram
    Codenaam HTC Vox
    Beeldscherm
    Kleurenbeeldscherm TFT
    Hardware
    Camera 2 MP
    Selfiecamera
    Geheugen
    Intern geheugen 128 MB (Opslaggeheugen), 64 MB (Werkgeheugen (RAM))
    Voeding
    Batterij Verwisselbaar
    Gegevensnetwerk
    4G (LTE)
    Aansluitingen
    Audio jack-plug

    Alle HTC S710 specificaties


    Vragen en antwoorden over de HTC S710